Inspirationsforumet Skrivlyan i Bjurholm, grundat av författarkollegorna Louise Bonta och Eva Malone, bjuder in personer med anknytning till Bjurholm att medverka i en ny novellantologi. Boken kommer att ges ut via det lokala förlaget KommunikationsNyckeln.

Novellskribenter med koppling till Bjurholm har nu möjlighet att delta i en ny antologi på temat Drömmar. Insända bidrag kommer att bedömas och väljas ut av en tre personer stark jury. Bidragen får innehålla max 20 000 tecken inklusive blanksteg (max 4 000 ord). Deadline är den 30 november 2020.

Boken kommer inledningsvis att tryckas upp som en unikt numrerad utgåva om sjuttiofem böcker i hårdband för att försäkra att författaren får sin bok/sina böcker. Denna upplaga kommer att följas av en onumrerad upplaga i mjukband som kommer att finnas till försäljning via Adlibris och Bokus, bokhandlarna, förlaget KommunikationsNyckeln och översättnings-/kommunikationsbyrån WordCraft Sweden.

Skrivlyan i Bjurholm grundades hösten 2018 i syfte att uppmuntra till skrivandet. Skrivgruppen har sedan dess haft regelbundna träffar varannan vecka. Sedan i mitten av mars 2020 hålls träffarna online.

Skrivlyan är en grupp som ska inspirera till skrivande. Denna antologi är något vi har pratat om länge och nu blir den äntligen av. Jag hoppas att många är ivriga på att vara med, säger Louise Bonta, som äger och driver förlaget KommunikationNyckeln.

Bidrag till novellantologin skickas in på adressen bonta.louise@gmail.com senast den 30 november 2020.

Mer information

Louise Bonta, KommunikationsNyckeln 070-221 07 30

Eva Malone, WordCraft Sweden 072-209 23 67